In dit gedeelte kunt opnames of fragmenten beluisteren van werken gespeeld door het orkest. Uiteraard kunt u ook de nieuwe cd van het orkest aanschaffen, voor informatie gaat u naar deze CD's of besteld u de cd Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

elpee achter

Opname van de eerste geluidsdrager van De Hoop, elpee opgenomen in 1983 (uitverkocht)

Music

Reverie

1996 Jubileumcd 100 jaar De Hoop (uitverkocht)

Rhapsody for Flugelhorn and Band

Montego Bay

Malaguena

cd hoes achter

2006 Jubileum cd 110 jaar De Hoop en 25 jaar Arie Stolk

Fanfare for Westpoint

cd hoes achter

2008 Tarass Boulba

The Gladiator.

Opnames gemaakt tijdens enkele concerten.

Sorry met als solist Ricardo Redert op bugel.
Gespeeld tijdens Pop in Concert 2010.

Indische Waterlelies.
Gespeeld tijdens nieuwjaarsconcert 2009.

Mars 1941
Gespeeld op topconcours 1995 in Arnhem.