Fanfareorkest De Hoop is een toonaangevende muziekvereniging. Zowel binnen als buiten de landsgrenzen laat de Fanfare van zich horen. Binnen de gemeente Goeree Overflakkee worden vaak concerten en evenementen georganiseerd voor een breed publiek om de Fanfare muziek te promoten.

Fanfareorkest De Hoop is daarom op zoek naar sponsoren die de vereniging hierin willen steunen.
Met deze steun kunnen we de opleidingen van leerlingen laagdrempelig houden, instrumentarium vernieuwen of repareren en mooie concerten organiseren.

Als sponsor krijgt u ook een advertenties in ons clubblad Overhoop en indien van toepassing ook in programmaboekjes voor speciale concerten of festivals.
U kunt ook uw bedrijfsnaam koppelen aan een speciaal evenement zoals bijvoorbeeld Pop in Concert door een dergelijk evenement als hoofdsponsor financieel te ondersteunen.

Mede door uw sponsoring en andere donaties kan de vereniging voorzien in haar voortbestaan.
Heeft u interesse om de vereniging financieel te steunen of wilt u meer informatie vul dan het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.in en nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

De onderstaande bedrijven zijn al vele jaren vaste sponsor van onze club. Uw logo kan hier ook bij staan, stuur snel een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar het secretariaat.

Schaft u een nieuw product aan, denk dan eerst aan onze sponsoren.

Sponsorkliks licht 100 100

cbs      deklos      devogel (Custom)

dorinevdwillik      Goemaat      haagsehuus

Happymusic      john p de wit      klooster