Zoals u misschien al weet werken we samen met SponsorKliks om voor extra inkomsten te zorgen.

De naam hiervoor is Fanfareorkest De Hoop. We ontvangen geld als er online wordt gekocht bij ruim honderd winkels, waaronder bekende als Bol.com, Wehkamp, Zalando en Booking.com en ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl ontvangt Nieuwe instrumenten daar geld voor.

Waarschijnlijk koop of reserveer jij ook wel eens iets online en kan je ons dus helpen.

En wat helemaal fantastisch is: het kost jou geen cent extra!

Door jouw e-mailadres door te geven aan SponsorKliks ontvang je wekelijks een bericht met online aanbiedingen voor het weekend en eenmaal per maand het overzicht van alle transacties met bijbehorende commissies van Fanfareorkest De Hoop. Daarmee verwachten we onze inkomsten fors te kunnen laten groeien.

Klik op onderstaande logo om je e-mailadres door te geven:

Namens Fanfareorkest De Hoop alvast heel erg bedankt voor de moeite.

Sponsorkliks licht 100 100

Hoe werkt het ook al weer :)

1. Ga naar de site van de vereniging: http://fanfaredehoop.nl/
  2. Klik op het logo van Sponsorkliks rechts naast het logo van de Hoop
  3. U komt op onderstaand scherm terecht. Het invullen van het emailadres is niet verplicht, maar door u te registreren blijft u op de hoogte van de opgehaalde bedragen voor de vereniging. Daarnaast kunt u controleren of uw transactie goed is aangekomen bij Sponsorkliks. (Het verwerken van de transacties duurt enkele dagen. Dit hangt af van de webwinkel.) Voor meer informatie kunt u de voorwaarden lezen.

Belangrijk: Ook zonder registratie van email kunt u bestellingen doen via Sponsorkliks.

4. Na het invullen van uw emailadres of het weklikken van het scherm bij stap 3 komt u op de beginpagina van Sponsorkliks. Aan het logo links boven in het scherm (zie hieronder) kunt u zien dat u gekoppeld bent aan onze vereniging. Hierdoor komt de opbrengst van uw aankopen terecht bij onze vereniging. Mist het logo links bovenin dan moet u stap 1,2 en 3 nogmaals uitvoeren.

Belangrijk: Geen logo links op het scherm? Dan komt het geld niet aan bij onze vereniging!

5. Klik één van de webwinkels aan waar u een aankoop wilt doen. Als u op het logo van de desbetreffende webwinkel blijft staan met uw muis kunt u lezen hoeveel de webwinkel bijdraagt aan onze vereniging per aankoop.

6. Na het klikken op het logo van de webwinkel komt u terecht op de website van deze winkel. U kunt op de normale manier winkelen, zoals u gewend bent. Er wordt geen extra geld gerekend bij uw bestelling, maar de webwinkel maakt wel een percentage van het afgerekende bedrag over naar Sponsorkliks. Deze zal het gespaarde bedrag een keer per maand overmaken naar de vereniging.

Belangrijk: U komt terecht op de normale site van de webwinkel. Er zijn verder geen extra handelingen nodig. U kunt gewoon winkelen zoals u gewend bent.

7. Na betaling kunt u de webpagina sluiten. Er zijn verder geen acties nodig. De webwinkel en Sponsorkliks regelen de overige handelingen.

8. Of, klik hier voor de handleiding in pdf.