Vrienden van De Hoop

Al meer dan 20 jaar steunt de “vriendenvereniging” het Stellendamse fanfareorkest.
Niet alleen als enthousiaste concertbezoeker, maar ook met  concrete, financiële steun.

Dankzij de vrienden klinkt het orkest nog beter.
Fanfareorkest De Hoop is een top amateurorkest met een boeiende programmering van uiteenlopende concerten en projecten.
Zo’n orkest verdient steun, vinden de leden van de Vriendenvereniging.
Niet alleen morele steun, maar ook financiële ondersteuning. Dit geld gebruikt het orkest bijvoorbeeld om haar instrumentarium op peil te houden.
Dankzij de ruim 200 vrienden is de vriendenvereniging in staat een forse financiële injectie te geven.
Hierdoor was het in 2014 bijvoorbeeld mede mogelijk om een viertal nieuwe bugels aan te schaffen.

De vriendschap is wederzijds
Het orkest is heel blij met deze grote groep vrienden, daarom doen wij graag wat terug.
Zo ontvangt u o.a. vier maal per jaar het verenigingsblad ‘Overhoop’ en krijgt u (afhankelijk van welk type vriend u bent) een gratis toegangskaart van het grootste concert van dat jaar.

Dit kan al vanaf €15,00 per jaar! U kunt kiezen uit drie typen vrienden. Namelijk bronzen, zilveren of gouden vriend. Een beschrijving van elk type vriend, vindt u hieronder en welke voordelen u heeft als vriend.

Heeft u interesse om ook Vriend van De Hoop te worden vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bronzen Vriend (vanaf €15,00 per jaar)

• Als ‘Bronzen Vriend’ krijgt u:
  • 4x per jaar het verenigingsblad ‘Overhoop’,
  • Een persoonlijke uitnodiging voor het nieuwjaarsconcert,
  • Via e-mail op de hoogte gehouden van alle activiteiten van fanfareorkest De Hoop.

Zilveren Vriend (vanaf €12,50- per kwartaal, betaling in termijnen van 3 maanden of jaarlijks mogelijk)

• Als ‘Zilveren Vriend’ krijgt u hetzelfde als een ‘Bronzen Vriend’.
  • Eén gratis toegangskaart voor het grootste concert van dat jaar.
  • Tijdens het grootste concert van het jaar een gereserveerde plaats in het vriendenvak.
  • Eén gratis consumptie tijdens één of meer concerten.

Gouden Vriend (vanaf €25,- per kwartaal, betaling in termijnen van 3 maanden of jaarlijks mogelijk)

• Als ‘Gouden Vriend’ krijgt u hetzelfde als een ‘Zilveren Vriend’.
  • Bij elk concert georganiseerd door fanfareorkest De Hoop een gereserveerde plaats vooraan.
  • Gratis diner tijdens de jaarlijkse feestavond.

Medebegunstiger

Bent u een gezinslid van een ‘Vriend van De Hoop’, dan kunt u medebegunstiger worden voor slechts 40% van de vrienden donatie.
Medebegunstiger kunt u worden voor een ‘Zilveren Vriend’ en een ‘Gouden Vriend’.
U geniet dan van alle voordelen van een vriend, maar krijgt geen ‘Overhoop’ thuisgestuurd.

Maar mogelijk wilt u onze club op een andere manier steunen door bijvoorbeeld een donatie of schenking, neemt u voor de mogelijkheden contact op met onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..