Vrienden van De Hoop

Al meer dan 20 jaar steunt de “vriendenvereniging” het Stellendamse fanfareorkest.
Niet alleen als enthousiaste concertbezoeker, maar ook met  concrete, financiële steun.

Dankzij de vrienden klinkt het orkest nog beter.
Fanfareorkest De Hoop is een top amateurorkest met een boeiende programmering van uiteenlopende concerten en projecten.
Zo’n orkest verdient steun, vinden de leden van de Vriendenvereniging.
Niet alleen morele steun, maar ook financiële ondersteuning. Dit geld gebruikt het orkest bijvoorbeeld om haar instrumentarium op peil te houden.
Dankzij de ruim 200 vrienden is de vriendenvereniging in staat een forse financiële injectie te geven.
Hierdoor was het in 2014 bijvoorbeeld mede mogelijk om een viertal nieuwe bugels aan te schaffen.

De vriendschap is wederzijds
Het orkest is heel blij met deze grote groep vrienden, daarom doen wij graag wat terug.
Zo ontvangt u o.a. vier maal per jaar het verenigingsblad ‘Overhoop’ en krijgt u (afhankelijk van welk type vriend u bent) een gratis toegangskaart van het grootste concert van dat jaar.

Word nu Vriend van De Hoop.

Maar mogelijk wilt u onze club op een andere manier steunen door bijvoorbeeld een donatie of schenking, neemt u voor de mogelijkheden contact op met onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..