Nadat Arie Stolk in 2019 had aangegeven het dirigentstokje te willen overdragen en dirigent Anne van den Berg deze heeft overgenomen, moest er nog een officieel moment worden gekozen om dit te doen. Door Covid werd het lastig om een goed moment te kiezen en zijn er verschillende datums de revue gepasseerd die helaas niet door konden gaan.

Het concert zal plaats vinden op zaterdag 13 november in MFG Dorpstienden (Dorpstienden 4, Ouddorp) en begint om 20.00 uur, de zaal gaat open om 19.30 uur. Het programma zal zeer gevarieerd zijn en worden er muziekwerken uit de begin historie van Arie met De Hoop ten gehore gebracht en zal de muzikale reis verschillende hoogte punten laten horen uit alle muzikale jaren. Arie zal het concert beginnen en zal Anne van den Berg tijdens dit concert symbolisch het muzikale stokje overnemen en het programma vervolgen.

Hieronder kunt u kaarten bestellen voor dit concert.
De kaarten kosten € 7,50 per stuk en kunnen alleen via de website worden aangeschaft.
De betaling gaat online via iDEAL .

Totaal: € -

Als de betaling is gelukt krijgt u een bevestiging op het opgegeven e-mail adres (controleer eventueel uw spam map).
Deze e-mail is uw entree bewijs met het aantal kaarten die u heeft opgegeven.
Print deze e-mail of laat hem zien bij de entree van de concertzaal.

Coronatoegangsbewijs

Voor toegang tot het concert gelden de momenteel geldende richtlijnen van de Rijksoverheid, deze zijn:
Een coronatoegangsbewijs is verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar die een culturele activiteit bezoekt, zoals een concert, theatervoorstelling of bioscoop. Personen vanaf 14 jaar moeten een coronatoegangspas laten zien samen met hun identiteitsbewijs.

Uw bezoekers of gasten hebben:

• een vaccinatiebewijs (geldig vanaf 14 dagen na volledige vaccinatie of 28 dagen na een Janssen vaccinatie)
  • bewijs (van maximaal 6 maanden oud) dat uw gast ooit positief getest is op coronavirus (herstelbewijs)
  • of ze doen een coronatest (testbewijs) voordat zij uw evenement of activiteit bezoeken (maximaal 24 uur geldig)

Uw bezoekers of gasten kunnen hun coronatoegangsbewijs in de app CoronaCheck op hun smartphone zetten of een papieren versie printen via www.coronacheck.nl.